Op vrijdag 13 augustus ben ik vertrokken naar Greensboro, North Carolina, om er een heel semester stage te gaan lopen en les te gaan volgen. Gedurende vier maanden zal ik in de University of North Carolina Greensboro (UNCG) verblijven, waarna ik een maand in Amerika zal rondtrekken.

Le vendredi 13 août, je suis partie pour Greensboro, North Carolina, pour y faire mon stage et pour y suivre des cours pendant tout un semestre. Pendant quatre mois, je resterai au University of North Carolina Greensboro (UNCG), puis je ferai un tour en Amerique pendant un mois.

zondag 5 december 2010

Semi-Formal Party

Op donderdag 2 december organiseerde het IPC (International Program Center) een party voor alle internationale studenten (en Amerikaanse studenten ook) om het einde van het semester te vieren. Ze huurden de club Inferno af, speciaal voor ons, zodat er enkel studenten van UNCG waren, waarvan 75% internationals!

 








Wanneer we onze tickets op voorhand kochten, konden we gratis een plaatsje reserveren in één van de limousines die ons naar de club zouden brengen. In onze limousines zaten er, behalve Nadine en ik, enkel franse meisjes, die zich kwamen klaarmaken in onze kamer in afwachting van de limo! Om 11 uur was het tijd om ons naar beneden te begeven, waar de limo ons opwachtte aan de ingang van de I-house! Er waren twee limousines: een zwarte, waar wij in zaten, en een witte, die ons volgde maar leeg was, ik weet niet waarom. Toen we de limo zagen, werden we helemaal gek! We vertrokken en we konden niet stoppen met roepen, lachen en foto’s te nemen! Ik ben geen moment stil blijven zitten, het was heel vreemd, we wisten niet goed wat ons overkwam, it was soooooooo cool :) !!! Na 5 minuten kwamen we al bij de club aan : D: D: D Haha het was snel voorbij, maar de avond moest nog beginnen!



De party was super leuk, vooral omdat we bijna iedereen kenden en de sfeer geweldig was! We dansten de hele tijd, wetende dat het één van onze laatste feestjes samen zou zijn! Om 2 uur kondigde de DJ aan dat het feest voorbij was :) :) alles sluit hier al om 2 uur! Het was een nacht om nooit meer te vergeten en een fantastische afsluiter van ons avontuur in de Verenigde Staten!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten